Access Bars Eğitimi

Henüz bilmeyenler için “Access Bars Nedir?” diye soracak olursanız, “Access benim 15 yıldır bir damlacık huzur yaratmak adına denediğim tüm şifa modalitelerinin şahikası olan, çok hızlı ve çok derin bir temizlik yapan, bir bilinçaltı temizliği yöntemidir.” diyebilirim.

Yaşamımızda anlam yüklediğimiz, önem verdiğimiz tüm duygu ve düşüncelerimiz bir elektrik yükü halinde beynimizde depolanmaktadır. Bu elektrik yükü başımızda yer alan belirli noktalarda birikir. Access Bars adı verilen Access Bars’in temel çalışmasında amaç, o noktalara basitçe dokunarak orada oluşmuş negatif yayın yapan manyetik alanı serbest bırakmaktır.Access Bars’in kurucusu Gary Douglas her bir Access seansının 5 ila 10 bin yıllık negatif kalıntıları temizlediğini söylemektedir.

Bu dokunuş yardımıyla şifa, zaman, form ve yapı, umutlar ve hayaller, farkındalık, yaratıcılık, güç, tezahür ettirme, neşe, hüzün, yaşlanma, cinsellik, para, kontrol, beden gibi konulardaki tüm düşünce, fikir, inanç, yargı, bakış açısı ve kararlar sanki bilgisayarın “delete” tuşuna basmışsınız gibi kolaylıkla elimine oluyor, siliniveriyor. Bu 32 enerjetik elektrik şarj noktasındaki“çöp” temizlenip tıkanan enerjinin normal akışı sağlanınca tüm blokajlar şahsen benim daha önce hiç şahit olmadığım bir hızla çözülmeye başlıyor. Access Bars Seans sırasında bu negatif deneyimleri boşaltmanın yarattığı, tanımlaması güç ekstatik bir durumda buluyorsunuz kendinizi. Beyin dalgalarımız yavaşlıyor, genetik yapımızın bize hediyesi (yahut yükü) olan herşey, artı anne karnından itibaren oluşan davranış biçimleri, duygu ve inanç sistemleri, yargılar, eklentiler, blokajlar ve bakış açıları temizleniyor. İşte bu andan sonradır ki kişi hiç çekmediği kadar derin bir “Oohhh!” çekerek, geçmişin hipnozu altında yaşamaktan özgürleşiyor. Access Bars Seansın bir yan tesiri olarak da uzuuun yıllar birlikte yaşamaya alıştığınız, artık sizin bir parçanızmışçasına kanıksadığınız ve hiç susmadan tüm gün bıdı bıdı konuşma, yorum yapma, yargılama, negatif beklenti yaratma ve eleştirme kapasitesine sahip kafanızdaki biricik şom ağızlı geveze sesin sustuğunu inanamayarak fark ediyorsunuz.

Access Bars’in benim deneyimlediğim tüm şifa modaliteleriyle kıyasladığımda alamet-i farikası, hatta en, en ama ennn güzel yönü şu ki, diğer modalitelerde çalışmaya başlayınca varlığımızda, bilinçaltımızda hapsettiğimiz tüm negatiflikler “Ne kadar bastırırsan, unutmaya çalışırsan çalış, yine de buradayım. Hadi beni temizle de, sen de kurtul ben de kurtulayım.” diyerek hoooop bilinçüstüne çıkıyor ve siz dönüştüremediğiniz, derinlere gömdüğünüz o olay, duygu, inanç vs ile tekrar yüzleşip bence çooook zorlu bir yola girerek bunu dönüştürme sürecine girmek zorunda kalıyorsunuz. Yıllarca bilinçaltının dehlizlerindeki sizin bir daha üstünden geçmek, görmek, hatırlamak istemediğiniz tüm şeyler tekrar “hortluyor” ve kucağınıza nur topu gibi düşüveriyor. Haydi buyrun bakalııııım, dönüştür dönüştürebilirsen. Hatta bazen kendinizi “Kendim kaşındım, hiç ellemiyeydim daha iyiydi” dedirtecek çetrefilli şeyler yaşarken, tarifi namümkün duygular içerisinde buluyorsunuz. Bu ne Ya Hu, bilinçaltı temizliği mi yapıyoruz, korku filmine mi düştük.  Bence bu artık çok eski enerjide kalmış bir yöntem, enerji hızlandı, herşey hızlandı, kolaylaştı. “Ben neden 30 sene önceki çöpü tekrar deşeyim, yüzleşeyim ki, yok mu bunun şöyle yeni enerjiye uygun, ağrısız sızısız, anestezisiz, hızlı, pratik bir yolu?” diyorsanız ben de diyorum ki “Olmaz mı, var. Access var.” Dokunuyorsunuz veilgili noktadaki tüm çer çöp anında siliniyor. Vızzzzt bitti gitti. Yüzleşme yok, tekrar hatırlama, deşme yok. Şifa için diğer modaliteleri kullanan eğitmen arkadaşlarımla da bu konuyu tartıştığımda onların da bu konuda benimle hemfikir olduğunu görüyorum. Özellikle taciz, erken yaşanan ebeveyn kaybı vb derin travmatik durumlarda olay tekrar yüzeye çıktığında, deneyimin tekrar içinden geçip dönüştürme sürecinde danışanın da kendilerinin de süreci yönetmede çok zorlandıklarını ifade ediyorlar. İnanın bunlara hiç ihtiyaç yok. Access Bars inanılmaz incelikte, güzellikte ve hızda çalışan bir sistem. Gerçek olamayacak kadar güzel hem de..ama gerçek işte. Tüm seçenler için.

Neden Access Bars?

Doğduğumuz andan itibaren ebeveynlerimiz, akrabalarımız, çevremiz, öğretmenlerimiz ve toplumumuz tarafından, aslında bize ait olmayan çeşitli yargılarla donatılıyoruz. Ve biz kendi gerçeğimizi, aslında kim olduğumuzu unutuyoruz. Yargılar her zaman hayatımızda kısıtlamalar yaratıyor. Hayatımızı bu kısıtlamalarla yaşamaya çalışıyoruz. Dolayısıyla, gerçekte değişmesini istediğimiz şeyleri değiştirme imkanımız olmuyor. Access Bars’in araçları bize bu kısıtlamaları tamamiyle temizleme şansı veriyor. İzmir Access Bars yaşamımızda daha iyisi için, geniş bir temizleme yeteneğine sahiptir. Bulabileceğimiz en hesaplı, ve en hızlı tekniktir. Bize sonsuz olasılıklar ve sonsuz yardımlaşmanın mümkün olabileceğini gösterir.

Access Bars Eğitimi

İzmir Access Bars Eğitimi Neler Kazandırır?

İzmir Access Bars  seansı sırasında ve seans sonrasında enerji akışı kolaylaştığından blokajlar çözülmeye başlar. Kalıpların ve yargıların temizlenmesiyle birlikte;

  • Zihin ve bedendeki gerilimi yok eder.
  • Günlük yaşamın getirdiği stresi azaltır.
  • Yaşamın üzüntülerini en aza indirir.
  • Aşırı kızgınlık ve öfke eğilimlerini azaltır.
  • Öfke, yorgunluk, tükenmişlik gibi duygular tarafından vücudunuzda oluşturulmuş blokajları çözer.
  • Duygusal iniş çıkışları yatıştırarak daha dengeli bir ruh hali içinde olmanızı sağlar.
  • Psikomatik rahatsızlıkları azaltır.
  • Depresyonu ortadan kaldırarak neşeyi yaşamınıza geri döndürür.
  • Korkularınızın, fobilerinizin, endişelerinizin giderilmesini sağlar.
  • Enerjiyi arttırırken yıpranmayı azaltır.
  • Bedenin yaşlanma hızını azaltır.
  • Yıkıcı düşünceleri kökünden söküp atar.
  • Kafanızın içinde sürekli konuşup duran gereksiz düşünce diyaloglarını susturur.
  • Huzur, güven ve iyi hal duyguları yaratır.
  • Hem rahatlamış, hem de enerjik hissetmenizi sağlar.
  • Hamilelikte kolay, rahat ve sakin doğum sağlar.
  • Çocuklarda ve gençlerde sınav öncesi sıkıntı ve endişelerin giderilmesini temin eder.
  • Kendiniz ve diğer kişiler için zihninizde daha geniş bir kabullenme ortamı yaratmanızı sağlar. Bu kabullenme duygususayesinde ilişkilerde düzelme sağlanır.
  • Kendinize koyduğunuz kısıtlamaları ortadan kaldırır, böylelikle hayatınızın her alanında daha fazla olasılığa yer açmanıza olanak verir ve fırsatları kendinize çekmenizi sağlar.
  • Kendiniz için şu an kullandığınız enerjiden, daha fazlasını kullanmanızı sağlar.
  • Dikkat Eksikliği, Hiperaktivite Bozukluğu (ADHD) gibi öğrenmeyi güçleştiren durumların aşılmasında yardımcı olur.
  • Artan odaklanma, mantık yürütme, problem çözme, hayattan daha fazla keyif alma, işlerin daha kolay yürütülmesi, daha fazla kapasite ve fiziksel yetenek, artan farkındalık ve ruhsal gelişme sağlar.

Access Nasıl Çalışıyor?

Access’in başlangıcı , The Bars’ dır. BARS UYGULAMASI ; Beynimiz büyük bir kapasitör gibi çalışır. Elektrik şarjı tutar.Duygularımızındüşüncelerimizin ve hislerimizin elektirik yükü vardır. Bunlar belirli noktalarda tutulurlar. Ne zaman birşeye anlam yüklersek, önemli olduğunu düşünürsek onu beynimizde depolarız. Tıpkı dev bir bilgisayar hard diski .Bars çalışması ile , o noktalara enerji verip orada oluşmuş manyetik alanı serbest bırakmayı deneyimliyoruz.Bars uygulaması başımızda yer alan, 32 enerjetik şarj noktasına parmaklarla yumuşacık dokunularak yapılır. Bu noktaların aktive edilmesi ve enerji blokajlarının kaldırılarak, enerjinin bu noktalardan akıp gitmesi sağlanır.

Şifa , zaman, umut, farkındalık, yaratıcılık, güç, yaşlanma, cinsellik, para v.s. ile ilgili düşünceleri, fikirleri, inançları, ve kararları depolayan 32 enerjeti elektrik şarj noktalarında tıkanan enerjinin akışı sağlanınca, blokajlar çözülmeye başlar. Bu sanki , bilgisayarınızın hard diskinden eski ve işe yaramaz dosyaları silmeye benzer. Böylece yaşamımızda yaratmak istediğimiz yeni şeylere yer açmış oluruz.

Yaklaşık 1 saat süren Access-bars seansı sırasında beyin dalgaları yavaşlar, çocukluktan gelen davranış biçimleri, inanç sistemleri, ve bakış açıları temizlendikten sonra, hayatınızda daha çok “ Var” olabilmeye “An’da” kalabilmeye başlarsınız. Yani, geçmişinizi geleceğinize yansıtmadan, tam anlamıyla geleceğinizdeki olasılıkları, kısaca hayatınızı değiştirebilirsiniz.

Diğer Yöntemlerden Farkı Yani Neden Access Bars?

Access bilince erişim çalışmasının diğer tekniklerden farkı; diğer yöntemler gibi tek tek geçmiş olaylar ve hatıralarla ilgilenmemesi ve direkt olarak, merkezden, yani kendinizden yola çıkıp, tümden gelen iç gücümüzü fark ettirmesi, ve bu merkezi dışarıya doğru yaymayı amaçlamasıdır. Minumum efor, tam akış, ve biliçlilik sağlamak, bu sistemin özelliğidir.

İzmir Access Bars Eğitimi ile Ne Olur?

İç gücümüz açığa çıktığında, farkındalığımız genişler ve farkındalığımızın genişlemesi iç gücümüzün artışını destekler.

Böylece spiral halinde gelişip yükselen bir sıçrama döngüsü başlar. İzmir Access Bars size nelere izin vermediğinizi ve KENDİNİZİ hangi örtülerle sarmalayıp gizlediğinizi fark ettirir. Bu ise köklü ve total bir dönüşüme sebep olur.

İzmir Access Bars Eğitimine Kimler Katılabilir

İzmir Access Bars eğitimini çocuklar da dahil olmak üzere herkes alabilir, daha önce herhangi bir çalışma yapmış olmak gerekmiyor. Herhangi bir şartı da yoktur.

İzmir  Access Bars Eğitimiyle İlgili Sık Sorulan Sorular

İzmir Access Bars eğitimi aldıktan sonra hemen bars uygulamaya başlayabilir miyim? 

Evet, zaten eğitim sürecinde kişiler 2 bars yapar, 2 bars alır. Access Bars   yapıldığında çoğunlukla bars alınmış gibi olunduğundan katılımcılar 4 seans almış gibi olur. Access Bars Eğitiminden hemen sonra bars uygulamalarına başlayabilirsiniz.

Kendi kendime Access Bars yapabilir miyim? 

Kendi kendinize bars seansı yapmanız olası olmakla birlikte pek rahat değildir, ancak kendi kendinize Access Bars   seans yapmadan barlarınızı nasıl çalıştıracağınız ile ilgili bilgi eğitimde verilecektir. Bars almak için eğitmen sizi başka bir uygulayıcıile karşılaştırarak, birbirinize karşılıklı hediyelendirme bars yapmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda bu eğitmenin gözetiminde olduğundan bilgilerin pekiştirilmesi için de çok yararlıdır.

Access Bars uygulamasında yanlış yaparak zarar verme olaslılığım var mı?

Hayır, Access Bars  ile yanlış yapmak ve zarar vermek olanaksızdır. 

Access Bars eğitimlerini kimler verebilir? 

3 farklı eğitmenden bars eğitimi almış ve gerekli prosedürleri tamamlamış (1 yıl içinde foundation ve level 1 eğitimlerini tamamlamak ve her yıl tekrarlamak koşulu vardır), olan herkes yetkili bars eğitmenidir (bars facilitator denir). Yetkilibars facilitatorlerin Gary Douglas tarafından imzalanmış sertifikaları mevcuttur.

Access Bars  eğitimi yada seansı almaya engel herhangi bir durum var mıdır?

Küçük çocuklaryaşlılar, hatta epilepsi gibi spesifik rahatsızlığı olanlar dahil isteyen herkes bu eğitimi alabilir.

Access Bars eğitimine gelmeden önce yapılması gereken herhangi bir hazırlık var mı? 

Hayır, yok.

Access Bars seansında geçmiş anılar yada öğrendiğimiz bilgiler gider mi?

Hayır, size ait hiç bir şey gitmez. Ancak bir örnek vermek gerekirse şöyle olabilir; diyelim ki geçmişte büyük bir travma yaşadınız ve bunun etkisinde kalarak ağırlığını ve sıkıntısını yaşamaya devam ediyorsunuz. O travmada yaşadığınız olayı hatırlarsınızancak size verdiği duygudüşünce ve verdiğiniz anlamönem her ne ise o gittiği için artık sizi rahatsız etmez.

İzmir Access Bars  Eğitiminin Süreci

1.Aşama: Farkındalık aşamasıdır. Mevcut durumu fark edip, öğreneceklerinizle tanıştığınız aşamadır.

2.Aşama:  Veri toplama aşamasıdır. Okunacak dokümanlar ve anlatılanlardan ihtiyaç duyulan verilerin toplandığı aşamadır. 

3.Aşama: Verilerin içselleştirilmesi aşamasıdır. Bu aşamada toplanan verilerin uygulamaya yetecek hale gelmesi için Access Bars eğitmenleri ile karşılıklı yaptıkları sorgulama aşamasıdır.  

4.Aşama: Yansıtma aşamasıdır. Access Bars eğitmenleri, ile birlikte yapılan uygulama seanslarıdır. 

5.Aşama: Değerlendirme aşamasıdır. Access Bars eğitmenleri, tarafından programın değerlendirmesi yapılarak yetkinlik için sertifika alabilmeye yeterliliği değerlendirilir. 

İzmir Access Bars  Eğitimin Yöneticileri

Saygın Coaching & Consulting bünyesindeki Access Bars eğitmenlerihayatın hızına nasıl yetişileceği ve sınırsız bilgi edinme becerimizi açığa çıkarmayı en iyi şekilde tasarlayabilen profesyonellerdir. Nasıl daha etkin ve etkileşimli olunabileceği sorusundan yola çıkarakyepyeni bir yöntemle Türk eğitim dünyasında bütünsel yaklaşım danışmanlığını uygulamaktadır.

Saygın Coaching & Consulting tarafından bireyin bedenselzihinselsosyal ve ruhsal yönden analizi yapılarak ihtiyaçları saptanmaktadır. Bu çalışmalar Kişisel ve Kurumsal Gelişim Uzmanı  Önder ERGİN genel direktörlüğünde yürütülmektedir. Ekipte, bireyin gerçek potansiyeliyle buluşmasında etkin rol oynayan performans ve zihinsel gelişim teknikleri konusunda uzmanları da bulunmaktadır.

Bu Eğitimi Alabileceğiniz Şubelerimiz

Alsancak : A: Kıbrıs Şehitleri Cad.No:30 K:6 D:11 Alsancak / İZMİR
T : +90(232) 422 59 54 – +90(535) 667 32 24
Karşıyaka : A: Zübeyde Hanım Cad. No:10 D:2 Karşıyaka / İZMİR
T : +90(232) 422 59 54 – +90(532) 100 11 65
Antalya : A: Tekelioğlu Cad. No:41 K:3 D:8 Muratpaşa, ANTALYA
T : +90(242) 323 73 15 – +90(505) 445 15 31
Denizli : A: Mehmetçik Mahallesi 2581 Sokak No:8 Zemin Kat (Birler Koleji Arkası) Pamukkale / DENİZLİ
T : +90(532) 100 11 65
Muğla : A: İsmet Çatak Cad. Özman İşhanı Kat:3 No:8 MUĞLA
T : +90(252) 213 00 98 – +90(532) 100 11 65

Detaylı Bilgi İçin

Kişisel Gelişim, Koçluk Eğitimi ve Diğer Hizmetlerimiz İçin Hemen İletişime Geç >>