EFT Practitioner Sertifika Semineri

EFT (Duygusal Özgürleşme Tekniği), temel olarak Çin tıbbında çok uzun yıllardır uygulanan akupunktur yöntemlerine dayanan bir tür enerji tekniğidir. Birey, parmak uçlarıyla ve hafifçe vücudu üzerindeki bir takım akupunktur noktalarına dokunur. EFT uygulamalarındaki en temel özellik kişinin yaşadığı herhangi bir olumsuz durumdan kaynaklı vücut üzerinde tıkanıklık oluşan enerji akımlarının küçük dokunuşlar aracılığı ile normal ve olması gereken durumlarına geri dönmeleridir. Bu sayede enerji akımı ile ilgili bir tıkanmaya sebep olan sorun ortadan ortadan kalkar ve yerine olumlu, sizin için avantaj sağlayacak olan düşünce veya davranış kalıpları yerleşir.

EFT (Duygusal Özgürleşme Teknikleri), aslında en basit ifade ile enerji psikolojisi tekniği şeklimde tanımlanabilir. Bir başka ifade ile de duygusal özgürleşme tekniği şeklinde isimlendirilir. EFT için, Enerji meridyenlerini küçük dokunuşlar ile uyarma açısından akupunktur ve akupres ile EFT uygulamaları içerisinde kullanılan olumlamalar açısından da NLP (Neuro Linguistic Programming)’in sentezlenmesi ile oluşturulmuş bir teknik diyebiliriz.

EFT Practitioner Eğitimi

EFT Practitioner Eğitimini Nasıl Öğreneceksiniz?

  • Vücudumuzun hayat kaynağının enerji olduğunun farkına vararak.
  • Söz konusu enerjilerin, aynı zamanda kendileri de enerjiden oluşan ve “meridyen” olarak isimlendirilen kanallar aracılığı ile beden üzerinde yayıldığını öğrenerek.
  • Enerjilerin bedenimiz üzerinde iletildiği damarların yani meridyenlerin işlevlerini öğrenerek.
  • Enerjinin bedenimiz üzerinde daha rahat ve dengeli bir şekilde aktığı zamanlarda fiziksel ve zihinsel açılardan çok daha sağlıklı olduğumuz zamanlar olduğunun farkına vararak.
  • Mevcut enerji akışı üzerinde herhangi bir dengesizlik veya tıkanıklık olduğu zaman rahatsızlıkların ortaya çıkmaya başladığını fark ederek.
  • Kötü bir olay yaşadığımız zaman, bizi olumsuz şekilde etkileyen ve hayatımız üzerinde iz bırakacak şekilde bir deneyim yaşadığımız zamanlarda, bu olumsuz durumların etkilerini uzun yıllar taşıdığımızın bilincine vararak.
  • Olumsuz duygu durumları üzerine odaklanarak bu olumsuz durumun bedenimiz üzerinde meydana getirdiği aksaklıkları yüzeye çıkartmasını ve çözümlemesini tecrübe ederek.
  • Bedenimiz üzerinde bulunan enerji kanallarının (meridyenler) uçlarında olan bazı akupunktur noktalarına parmaklarımızın ucuyla yapacağımız kısa, hafif vuruşları ve bunları nasıl uygulayacağımızı öğrenerek.
  • EFT (Duygusal Özgürleşme Tekniği) ile bedenimizde bulunan enerji kanalları üzerindeki blokajların çözüldüğünü ve enerjinizin dengelendiğini deneyimleyerek.
  • Söz konusu aksaklığın yapılan uygulamalar ile enerjisel düzeyde giderildiğinde duygusal düzeyde de giderildiğini fark ederek.
  • EFT Uygulaması sonucunda üzerinde çalışılan problemin kalıcı olarak ortadan kalktığını deneyimleyerek.

EFT Practitioner Eğitiminin Amacı

EFT (Duygusal Özgürleşme Teknikleri)’nin temel amacı; hastalıkları tedavi etmek değil, sadece bireyin hayat kalitesini yükseltmektir. Kişi için hayatı çok daha kaliteli bir duruma getirmektir. EFT Practitioner Eğitimi’nin amacı katılımcılara EFT tekniklerini ihtiyaç duydukları her an ve istedikleri her konu üzerinde bireysel ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda aktif olarak kullanabilecekleri bireysel bir gelişim ve dolayısı ile etkileşim sunmaktır.

EFT Practitioner Eğitiminin Süresi

Eğitiminin toplam süresi 10 saattir.

EFT Practitioner Eğitimine Kimler Katılabilir?

Hayatı içerisinde yaşadığı sorunlardan ve bunların etkisinden kurtulmak isteyen, özgürleşmek isteyen, hayat kalitesini arttırmak isteyen ve kendisini geliştirmek isteyen herkes EFT Practitioner programına katılabilir.

Sertifika: Eğitim sonunda gerekli bilgiyi ölçme değerlendirmeleri yapıldıktan sonra sertifika almaya hak kazanan katılımcılarımıza MTI (Mind Training Institute) tarafından Uluslararası EFT Practitioner Sertifikası verilecektir.

Bu Eğitimi Alabileceğiniz Şubelerimiz

Alsancak : A: Kıbrıs Şehitleri Cad.No:30 K:6 D:11 Alsancak / İZMİR
T : +90(232) 422 59 54 – +90(535) 667 32 24
Karşıyaka : A: Zübeyde Hanım Cad. No:10 D:2 Karşıyaka / İZMİR
T : +90(232) 422 59 54 – +90(532) 100 11 65
Antalya : A: Tekelioğlu Cad. No:41 K:3 D:8 Muratpaşa, ANTALYA
T : +90(242) 323 73 15 – +90(505) 445 15 31
Denizli : A: Mehmetçik Mahallesi 2581 Sokak No:8 Zemin Kat (Birler Koleji Arkası) Pamukkale / DENİZLİ
T : +90(532) 100 11 65
Muğla : A: İsmet Çatak Cad. Özman İşhanı Kat:3 No:8 MUĞLA
T : +90(252) 213 00 98 – +90(532) 100 11 65

Detaylı Bilgi İçin

Kişisel Gelişim, Koçluk Eğitimi ve Diğer Hizmetlerimiz İçin Hemen İletişime Geç >>