NLP Master Practitioner Sertifika Semineri

NLP’nin temelini, kişilerin çevrelerini ne şekilde algılayıp bunlara nasıl tepkiler verdikleri, ne şekillerde iletişim kurdukları ve insanların sergiledikleri davranış kalıpları hakkında yapılan detaylı araştırmalar oluşturur.

NLP de yoğun bir şekilde kullanılan bu ve benzeri araştırmalar ilk olarak kendi alanları içerisinde son derece yüksek başarılar sergileyen insanların başarıya giden yolda izledikleri stratejiler üzerinde yoğunlaştırılmıştır. Modelleme (Modelling) adı verilen bu yöntem, günümüzdeki hızlı ve etkin öğrenme “Accelerated Learning” in çok önemli bir parçası durumundadır.

Eğitimin Kapsamı

NLP pratisyen olarak elde ettiğiniz bütün becerileri ustalık ve zarafetle bir araya getirme, yani bütünleştirme seviyesidir. NLP Master Practitioner Sertifika Eğitimi; sizi ilgili konularda en üst düzeyde içselleştirir, NLP serüveniniz boyunca öğrenmiş olduğunuz her şeyi aktif bir şekilde uygular ve adapte edebilir hale getirir. Eğitimden sonra yaptığınız her modelleme çok daha sonuç odaklı olur ve bu da başarıyı berberinde getirir. Kısacası; çıraklık seviyesinden kalfalığa geçiş yapmış olursunuz.

Nasıl Öğreneceksiniz

  • Master Practitioner Eğitimi sonrasında katılımcının eğitim süresince edindiği teorik ve pratik anlamda yeterlilik seviyesinin test edilmesi ile,
  • Yetersiz olarak görülen alanlar üzerindeki boşlukların tamamen doldurulmasıyla,
  • Bireyin mevcut durumunu çok daha etkin ve verimli bir seviyeye taşıyarak,
  • NLP Tekniklerinde kullanılan farklı uygulamaları öğrenerek,
  • Uygulamaları yaparken pratisyen seviyesinden ne kadar farklı bir seviyede olduğunuzu deneyimleyerek,
  • İstemediğiniz ve size yarar sağlamayan davranışlardan kalıcı bir şekilde kurtularak,
  • Diğer insanları yönlendirme becerinizi çok daha üst seviyelere taşıyarak,
  • İnsanlara ideal performanslarına nasıl ulaşabilecekleri ile ilgili teknikleri öğretebilmeyi öğrenerek,
  • Master Practitioner Eğitimini tamamlayıp sertifika almaya hak kazanabilmek için katılımcılar, eğitimin sonunda, daha önce eğitmenleriyle ortak bir şekilde kararlaştırdıkları bir konu üzerinde, bir Master Practitioner bitirme sunumu hazırlayarak öğreneceksiniz.

Eğitim Neler Kazandırır?

  • Kişisel temsil sistemleri konusunda, algılama filtreleri ve bunların işlevleri hakkında ve ileri dil kavramları kullanımında üst düzeyde gelişim sağlarsınız.
  • İçerisinde bulunulan bağlama göre ihtiyaç olduğunda içerik ve süreç arasında ileri gitme ve geri dönebilme potansiyelinizi oldukça geliştirirsiniz.
  • Kazanacağınız çoklu takip becerisi ile birlikte zihin, duygu ve fiziksel sistem tercihine bağlı olarak verimli olan durumları sürdürebilme ve daha ileriye taşıyabilme yeteneği kazanırsınız.
  • Kişisel müdahale becerinizi arttırarak, NLP’nin ortaya koyduğu varsayımları kendi benliğinizle bütünleştirirsiniz.

Eğitimin Amacı

Eğitimin temel amacı, şu ana kadar öğrenmiş olduğunuz temel (Pratisyen) NLP bilgi ve tekniklerinin, Master Eğitimi’ne katılan katılımcılar tarafından iyice özümsenerek, bu temel NLP bilgisinin üzerine Master Eğitimi ile yeni öğrenilen teknikler ile katılımcıların bilgisini ve teknolojini geliştirmektir.

Eğitimin Süresi

Eğitimin süresi 70 saattir.

Kimler Katılabilir?

Practitioner Sertifika Eğitimi almış, pratisyen becerilerini uygulayabilecek uzmanlığı ve aynı anda birkaç kalıbı kullanabilme yeteneği sergileyen, uzmanlarımız tarafından değerlendirme sonucunda yeterli bulunan her pratisyen, bu eğitime katılabilir. Değerlendirme her pratisyen ile yüz yüze görüşülerek yapılır.

Sertifika: Eğitim sonunda gerekli bilgiyi ölçme değerlendirmeleri yapıldıktan sonra sertifika almaya hak kazanan katılımcılarımıza MTI (Mind Training Institute) tarafından Uluslararası Nlp Master Practitioner Sertifikası verilecektir.

Sertifika Yetkinlikleri

Diğer insanların yaşamlarına NLP danışmanlığı yapabilir. Yüzlerce NLP tekniği ile edindikleri bilgi ve becerilerini master düzeyde kullanabilirler.

Master düzeyde NLP ile danışmanlık yapabilirler.

Bu Eğitimi Alabileceğiniz Şubelerimiz

Alsancak : A: Kıbrıs Şehitleri Cad.No:30 K:6 D:11 Alsancak / İZMİR
T : +90(232) 422 59 54 – +90(535) 667 32 24
Karşıyaka : A: 1732 Sokak No: 7 K:1 Karşıyaka / İZMİR
T : +90(232) 369 50 81 – +90(532) 100 11 65
Antalya : A: Tekelioğlu Cad. No:41 K:3 D:8 Muratpaşa, ANTALYA
T : +90(242) 323 73 15 – +90(505) 445 15 31
Denizli : A: Mehmetçik Mah. 2576 Sk. No:5 Kat :1 DENİZLİ
T : +90(532) 100 11 65
Muğla : A: İsmet Çatak Cad. Özman İşhanı Kat:3 No:8 MUĞLA
T : +90(252) 213 00 98 – +90(532) 100 11 65

Detaylı Bilgi İçin

Kişisel Gelişim, Koçluk Eğitimi ve Diğer Hizmetlerimiz İçin Hemen İletişime Geç >>