Scio Terapisi

Scio, insanlardaki sağlıksal sorunları bulan, teşhis ve tedavi de yardımcı olan ileri teknoloji tıbbi bir cihazdır.

Scio Terapisi, ile 4 dakikada insan vücudu taranabilmekte ve birçok sağlık sorunu, tedavi yöntemleri ortaya çıkabilmektedir.

Scio Terapisi, hastanın bilinciyle, bilinçaltıyla ve vücuttaki enerji dağılımıyla ilgilenerek hastalıklara karşı çözüm sunmaktadır.

SCIO cihazı hastalık nedenini bulmakla birlikte hastanın bedeni ile tamamen uyumlu olan dengelemeyi de (enerjetik veya doğal olarak) sağlamaktadır.

 

SCIO Cihaz vücuda binlerce frekans salıp biofeedback, bioresonans, kuantum, homeopati yöntemlerini kullanarak hastayı tüm yönü ile tanıyıp hastalıkları tespit etmekte ve oluşabilecek hastalıklara karşı hekime yardımcı olmaktadır.

SCIO Sisteminin Çalışma Prensipleri

NASA’lı bilim adamları tarafından tasarlanmış ve geliştirilmiş olan bu sistem kuantum fiziğinin, enerji ve tıbbın bilgilerine dayanmaktadır ve fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhsal açıdan sağlığınızın olabilecek en üst düzey şartlarını yakalamanıza yardımcı olur.

Kuantum Biofeedback sistemi, FDA (U.S. Food and Drug Administration – Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) tarafından onaylanmıştır. Oldukça hassas ve tamamıyla güvenli bir sistem olan QXCI sisteminin en son hali ve dünyada birçok ülkede EPFX olarak kabul görmüştür.

Bu titreşim vücuda nasıl iletiliyor?

Biofeedback sisteminde frekanslar, kişinin el bileklerine, ayak bileklerine ve başına elektrotlar bağlayarak iletiliyor. Seanslar bir buçuk saat sürüyor. İlk önce cihaz kendini kalibre ediyor, bunu bedenle tanışma olarak tanımlayabiliriz. Kişinin normal reaksiyon seviyeleri belirleniyor, ayrıca eğer kişi üzerinde herhangi bir jeopatik stres tespit edilirse, bu stresin nötrlenmesi için bir çalışma yapılıyor. Bu, test sırasında daha verimli ve daha doğru sonuçlar alabilmek için yapılıyor.

Test yaklaşık 4 dakika sürüyor, bu sırada vücuda 12 bin farklı frekans gönderiliyor ve her bir frekansa vücudun tepkisi ölçülüyor. Bu frekanslar içinde bütün patojenler, nörotransmiterler, meridyen noktaları, organların frekansları, riskler, toksinler, çiçek frekansları, alerjenler vb. mevcut.

  • Vücudunuzda hangi organınız hassas?
  • Kanser riskiniz var mı?
  • Genetik geçişli bir hastalığa sahip misiniz?
  • Şeker hastası olabilir misiniz?
  • Alerjiniz var mı?
  • Nelere alerjiniz var?
  • Zihninizi meşgul eden problemleriniz çok mu?
  • Organlarınızı etkileyen toksinler neler?
  • Detoksa ihtiyacınız var mı?
  • Psikolojik ve fiziksel travmalarınız var mı?
  • Doğru besleniyor musunuz?
  • Hücre yaşınız ve beden yaşınız kaç?
  • Metabolizma hızınızı biliyor musunuz?
  • Vücut enerji yaşınız kaç?…vs

SCIO Terapisi insanlarda sağlık sorunları ve enerji dengesizlikleri bulan ileri teknoloji bir tamamlayıcı tıp cihazıdır.

SCIO vücuttaki virüsleri, alerjileri, besinlere hassasiyet ve eksikliklerini, vücudun biyolojik reaksiyonlarını ve titreşimlerini saptayarak ortaya çıkarır.

Scio’nun Faydaları ve Kullanım Alanları

SCIO Cihazı her türlü akut, subakut veya kronik olayları saptar ve enerjetik olarak dengeler.

Biorezonans cihazı, organ ve hücrelerin magnetik dalgaların tespiti yoluyla patolojik değişiklik ve eksiklikleri çok erken dönemde tespit etmektedir.

Sinir sitemine ait rahatsızlıkları, stresin azaltılması/depresyon tedavisi, anxiyete gibi durumların azaltılması ve duygusal durumun dengeye getirilmesi, uykusuzluk, panik atak, iştahsızlık (anorexia nevroza), bulumia gibi yeme bozuklukları. İskelet sistemi rahatsızlıkları, kemik ve eklem tutulumları, artrit, poliartrit (birden fazla eklem tutulumu ile giden hastalıklar), romatizmal ağrılar, omurga tulumu ile giden hastalıkları dengelemektedir.

Patojen (hastalık oluşturucu) ajanların (virüs, bakteri, parazit, mantar) yok edilmesini sağlamaktadır.

Akupunktur ve magnetik rezonans tedavileri, enerjetik alanın (aura) taranması ve dengelenmesi. Bedenin tazelenmesi ve dejeneratif hastalıkların (kanser, kitle, siroz), otoimmün hastalıklar (multipl skleroz – MS).

Gençleşme ve güzelleşme, selülit giderme, kilo verme amaçlı kullanılabilmektedir.

Ağrı azaltılması

Hipertansiyon ve kan basıncı azaltılması

Depresyon tedavisi

Uzun ve kısa süreli hafıza becerilerini artırma

Scio Terapisi‘nin bunlar haricinde de birçok faydası bulunmaktadır.



***Paylaştığımız hiçbir bilgi tedavi amacı taşımamaktadır. Web sayfamızda ve e-postalar ile verilen bilgiler ve merkezimizde sunduğumuz çalışmalar bilgilendirme amaçlı olup; tıbbi danışmanlık yerine geçmez. Her türlü hastalık ve tedavi gerektiren durumda lütfen bir tıp doktoruna veya resmi yetkili bir uzmana danışınız.

Bu Eğitimi Alabileceğiniz Şubelerimiz

Alsancak : A: Kıbrıs Şehitleri Cad.No:30 K:6 D:11 Alsancak / İZMİR
T : +90(232) 422 59 54 – +90(535) 667 32 24
Karşıyaka : A: 1732 Sokak No: 7 K:1 Karşıyaka / İZMİR
T : +90(232) 369 50 81 – +90(532) 100 11 65
Antalya : A: Tekelioğlu Cad. No:41 K:3 D:8 Muratpaşa, ANTALYA
T : +90(242) 323 73 15 – +90(505) 445 15 31
Denizli : A: Mehmetçik Mah. 2576 Sk. No:5 Kat :1 DENİZLİ
T : +90(532) 100 11 65
Muğla : A: İsmet Çatak Cad. Özman İşhanı Kat:3 No:8 MUĞLA
T : +90(252) 213 00 98 – +90(532) 100 11 65

Detaylı Bilgi İçin

Kişisel Gelişim, Koçluk Eğitimi ve Diğer Hizmetlerimiz İçin Hemen İletişime Geç >>