İş Hayatında Başarı İçin Kuantum Tekniğini Kullanın

İş hayatında başarılı olabilmek hemen herkesin arzu ettiği bir durum. Gerek daha iyi yaşam standartları için, gerek geçimimizi daha rahat sağlayabilmek için gerekse sosyal statü gibi daha farklı öncelikler için de olsa hepimiz iş yerinde daha başarılı olabilmek istiyoruz. İş yaşamında başarılı olmak teknik bilgi, kendini geliştirme, kişisel yetenekler gibi bir çok faktöre bağlı olmakla birlikte aynı zamanda bizim işimize, iş yerimize, çalışma arkadaşlarımıza yönelik yaydığımız enerjimize de bağlıdır. Bu yazımızda iş hayatında daha başarılı olabilmek için kuantum tekniğini nasıl kullanabileceğimizden bahsedeceğiz.

Kuantum ile İş Hayatında Başarı Arasında Nasıl Bir İlişki Var?

İş yerinizde başarılı olabilmek, öncelikle bulunduğunuz ortama ve yaptığınız işe olumlu enerjiler yüklemeniz ile mümkün olacaktır. Çalıştığınız yere hapsolmuş gibi olduğunuzu düşünebilirsiniz, oradan nefret ediyor olabilirsiniz, iş arkadaşlarınızdan hoşlanmıyor olabilirsiniz, tüm bu düşüncelerden kurtulmanızın yolu olumlu enerji yüklemeleridir. Peki, bu yüklemeleri nasıl yapabileceksiniz?

Düşündüğümüzde iş yerlerimizde ne kadar uzun zamanlar geçirdiğimizi görebiliriz. Bu süreye bir de yollarda ve trafikte geçirdiğimiz zamanı eklersek, ailemizden çok işimize zaman ayırdığımızı fark ederiz. Bir de çalıştığımız ortamdan nefret ediyorsak, hayat artık gerçekten yaşanamaz bir hal alacaktır. Hoşlanmadığımız insanlarla çalışıyorsak, o negatif duygular bizim tüm yaşam alanımızı etkilemeye başlar.

Böyle bir hal içindeyseniz, yaşamınızda kuantum sıçraması beklemeniz de çok yersizdir. Yaşamınızın büyük bir kısmını negatif bir alanda geçiriyorsunuz ve o kadar saat boyunca kendi içinizde biriktirdiğiniz negatif etkileri hayatınıza yansıtıyorsunuz, Bu şekildeyken pozitif kuantum alanına erişemezsiniz.

Bu durumdan arınabilmek için, öncelikle içinde bulunduğumuz iyi ortamı sevmeye çalışmalısınız. Kendinize küçük mutluluk formülleri yaratmalısınız. Sevmediğiniz kişilerle mümkün olduğu kadar konuşma temasından kaçınmalısınız. Böylece onlara yansıttığınız negatif duygular size dönmez ve sizin yaşamınıza yıkıcı etkileri olmaz.

İşe Bilinçaltınızı Programlayarak Başlayın

Bütün bu çalışmalarda yine bilinçaltınız birincil çözüm noktanız olacaktır. Bilinçaltı telkine açıktır. Olumlu cümleleri ve olumlu enerjileri bilinçaltınızda şekillendire bilirsiniz. Bu çalışmayı, kendinize reset atmak olarak düşünebilirsiniz. Bir dakikalığına lütfen sisteminizi kapatın ve hayatınızdaki tüm olumsuz etkileri unutup, yeniden başlat düğmesine basarak tekrar başlayın.

Yeniden başladığınızda bazı kesin kararlar almanız gerekmektedir. Bu kararlardan birincisi, olumsuz etkileri artık hayatınıza sokmamaktır. Çünkü olumsuz etkilerin hayatınıza girmesine her izin verdiğinizde kuantumla erişeceğiniz başarı yolunu tıkamış olursunuz.

İş Hayatında Başarılı Olmak için Olumlamalar

  • “İş yerimi her türlü olumsuzluklarına rağmen seviyorum.”
  • “İş yerimdeki arkadaşlarımın huy ve tavırlarından hiç hoşlanmasam da, onlarla barış içindeyim ve onları oldukları gibi kabul ediyorum.”
  • “Patronumu ve bana olan tavırlarını beğenmesem dahi, onun enerjimi azaltmasına ve beni negatif yönde etkilemesine izin vermiyorum.”
  • “Her gün işe giderken, o yollardan ve trafikten tüm olumsuzluklarına rağmen keyif almaya çalışıyorum.”
  • “Yolda ve trafikte kendimi başka şeylerle oyalamaya (müzik dinleyerek, kitap okuyarak, olumlu düşünerek ve belki uyuyarak) ve mutlu etmeye çalışıyorum.”
  • “İşimde ne kadar pozitif tavır yansıtırsam o kadar başarılı olacağıma inanıyorum.”
  • “Bu iş için minnet duyuyorum.”
  • “Aylık kazancım için minnet duyuyorum”
  • “Sahip olduğum her şey için minnet duyuyorum.”
  • “Aklımı tüm kötü ve negatif düşüncelerden arındırıyorum ve başarıya odaklanıyorum.”

Başarılı Olmak için Minnet Duymayı Öğrenin

Minnet duygusu, sahip olduğunuz en yüce ve en olumlu duygulardan biridir. Minnet duyarak başladığınız her iş, size olumlu yansımalarla geri dönecektir Kuantum, minnete şekillendiğinde çok daha güçlü sonuçlar verir. Bilinçaltınız olumlu ve minnet duygularıyla yüklemelisiniz. Bu duygulara etrafınızdaki yaşam alanına olumlu kuantum yayarsınız Bu yayılım sizi başarıya, mutluluğa ve yeni imkanlara götürür.

Başarıyı Kuantum Tekniği ile Hayatınıza Çekin

Negatif duygu ve düşüncelerden arınarak ışık saçmaya başlayan bilinçaltınız, zaman içinde korkularınızın silinmesine neden olacaktır. İnsanlar korkuya kapıldıklarında kuantum alanlarına negatif yüklemeler yaparlar. Ekonomik kriz, kötü giden işler, iflas gibi kelimeler sizi gerçekten iflasa götürebilirler. Bilinçaltınıza ne yüklerseniz ne yazık ki onu yansıtırsınız.

O halde, durum ne kadar vahim olursa olsun olumlu düşünmeye ve bilinçaltınızı olumlu imgelerle doldurmaya çalışmalısınız. Unutmayın ki hayatınızın kontrolü sizin ellerinizde. Sizler özgür irade sahibi bireylersiniz. Evrenin güçlü ve olumlu enerjisi size tüm güzellikleri sunmuştur.

Kuantum Tekniğinden Yararlanmak Sizin Elinizde

Bu güzellikleri almak ve hayatınıza yansıtmak sizin elinizdedir. Ne ailenizdeki, ne de içinizdeki hiç kimse sizin hayatınızı mahvedemez, Buna siz izin vermediğini sürece, kimse yaşam alanınıza negatif bir müdahalede bulunamaz, Unutmayın ki, iyi hayatınızın nasıl olması gerektiğini şekillendiren sizlersiniz, İş hayatınızda olumlu şeylerin olmasını istiyorsanız, ona olumlu yüklemelerde bulunmalısınız.

Sabah sekizden akşam sekize kadar çalışan birini ya da cumartesi günleri de çalışan ve ailesini çok az görebilen birini düşünün. O kadar çok ve yoğun çalışan birini ne kendine ne de çevresindekilere ayıracak enerjisi kalmaz. O kişi, kendine dayatılmış olan bu hayatı yaşamaya çalışıyor. Peki ne yapması gerekiyor? Bu durumla nasıl mücadele etmesi gerekiyor? Böyle bir durumda yapılabilecek en doğru şey, içinde bulunduğunuz durumla ne olursa olsun barışık olmaktır.

Bir gün bu koşulların düzeleceğini ummanız ve minnet duyduğunuz sürece, işlerin yolunda gideceğine inanmanız gerekmektedir. Normal bir emeklilik sistemine baktığınızda, yirmi yıla tekabül eden çalışma iş gününüzü tamamlamış olma koşulunu görüyoruz. Yirmi koca yılı düşündüğünüzde eminim bazılarınızın kalbi sıkışıyordur.

Bir de bu yirmi yılı sevmediğiniz ve mutsuz olduğunuz bir iş yerinde geçirdiğinizi düşünün. Tüm bu feci olumsuzlukların içinde bile minnet ve sevmeyi deneme çalışmalarının kuantum tekniği çevresinde şekillendirilerek çekilebilir bir hal aldığı açıkça tespit edilmiştir. Yaşam alanımızı, yukarıda açıkladığımız bazı küçük tekniklerle hale arındırmaya çalışarak durumu daha katlanılabilir bir hale getirebiliriz.

İş Hayatınızda Mutluluğu Kuantum Tekniği ile Yakalayın

Mutluluk, iyi yapmaktan gurur duyabileceğimiz ve böylece yapmaktan zevk alacağımız şeylerden gelir. Çalışmamak, mutluluk getirmez! Çalışmadığımız zaman daha mutsuz olacağımızı düşünerek, aklımızda işimize karşı biriktirdiğimiz tüm olumsuzluklardan arınabiliriz.

İş hayatında mutlu olamıyorsak bile hafta sonu tatilini ya da emekli olduğumuzda mutlu olmayı umarak memnun olmaya çalışmalıyız. Ama bu durumda hayatı kaçırmış olacağız. İş yerinizde yaydığınız enerji iyiyse gün içinde size olumlu şekilde geri döner. Negatif enerji seviyesindeyseniz, inanın her işiniz aksi gitmeye başlar. İşiniz hakkındaki düşünce yapınız enerji seviyenizi belirler, enerji seviyenizse sizi mutlu, başarılı, üzgün ya da umutsuz kılar.

Kuantumla başarıyı yakalayabilmek için öncelikle kuantumun ne kadar güçlü bir çekim yasası olduğunu kavramanız gerekmektedir. Bir şeyin olmasını ne kadar saf arzu ve niyetlerle isterseniz, hedefe o kadar hızlı ulaşırsınız. Kalpten istemek çok önemlidir. Konuya bir örnekle değinmek isterim.

Diyelim ki, iş ortamında yükselmek gibi bir hedef içerisindesiniz fakat yıllardır gösterdiğiniz çabalar hep sonuçsuz kalmış. Kendinizi artık çok bezgin hissediyor olabilirsiniz. İşin olmayacağına inanıyorsunuz. Bu kadar bekledikten sonra artık ne yapsanız hiçbir işe yaramaz gibi geliyor. Böyle bir ruh hali içindeyken, istediğiniz terfiye ulaşmanız zaten imkansızdır. Çünkü siz kendinizi negatif bir konuma hapsetmiş olursunuz. Böyle bir konumdayken istediğinizi elde etme olanağınız yoktur. Çevrenizi bütünüyle kuşatan yaşam ve enerji alanınıza tamamen yanlış bir etki yapıyorsunuz.

Bu tür durumlarda, bir an için durup zihninizi boşaltmanızı öneriyoruz. Terfi sürecinizle ilgili geçmişte yaşadığınız tüm olumsuzluk ve hayal kırıklarını unutmanız gerekmektedir. Sadece unutmaya başlayarak bile, çevrenizi kuşatan negatif yapıdan sıyrılmaya başlarsınız, Yeni motivasyonunuz samimi, sağlıklı, sizin iş geleceğiniz için iyi sonuçlar doğuracak şekilde biçimlendirilmelidir. Bunun için yapmanız gereken kendi potansiyelinize inanmaktır. Umut etmelisiniz, umut çok özel bir frekans sistemini harekete geçirir. Umut etmeli ve hedefe ulaşana kadar bıkmayacak kadar pozitif bir zihin yapısını sürdürmeye çalışmalısınız.

Çelişkilerinizden, aklınıza zaman zaman dadanan, yapabileceğinize inandığınız şeyi hedef alan, yapamayacağım virüsünden kurtulmalısınız. Olumsuz olgular pek çok farklı şekilde, aklımıza yuvalanan kötü huylu virüsler gibidirler. Bunu unutmamalı ve çelişkili, vesveseye neden olan kötü düşüncelerden uzak durmalısınız. Umut ve minnet ortaklığında ruhunuzu yüceltebileceğinizi sakın unutmayın. Bu çok kesin ve etkili bir yöntemdir.

Kuantum Tekniği İle Her Alanda Başarıyı Yakalayın

Her türlü beklenti ve isteklerinizi kuantum seviyesine ulaşan doğru düşünce yöntemleriyle elde edebileceğinizi sakın unutmayın. Her zaman en iyisini hak ettiğinizi düşünmelisiniz. Değeriniz ve hak ettikleriniz size doğal olarak sunulan ödüllerdir, İnsanlar olarak, evrendeki her canlı gibi bereketli evrenimizin nimetlerini her zaman hak ediyoruz. Düşünce yapılarınızı size sunacağımız şu örneklerle şekillendirebilirsiniz:

  • “Değerli ve saygıdeğer biri olarak, zenginliği ve başarıyı hak ediyorum.”
  • “Aynaya her baktığımda minnet duyuyorum ve bunu kendime tekrarlıyorum.”

Başarı arzusu doğal ve gayet sağlıklıdır. Bizim yapmamız gereken tek şey onu gerçekten çok ve doğru düşünce yapısıyla istemektir. Enerjinin doğasını belirleyen, onu neden istediğimizle ilgili duygularımızdır.
Güven kolaylıkla akan bir titreşimdir ve sonuç getirir. Ümitsizlik sonuçları kötü yönde etkileyen çatlak ve dengesiz titreşimler yayar. Kendinize ve gelecek günlerin güzel şeyler getireceğine güvenmelisiniz. Bir şeyin olması konusunda umutsuzsanız, kuantum alanınıza negatif titreşimler yayarsınız.

Kuantum ile İş Hayatında Daha Başarılı Olun

Bu tip durumlarda evrenimizde istediğimiz her şeyin zaten var olduğunu unutmamalıyız. Aceleci olmadan, doğru düşünce ve enerji yapısını destekleyerek hedeflerinize ulaşmanız mümkündür. Yaşamınızın her ani size sunulmuş hediyelerdir. O anların kıymetini bilmeniz gerekmektedir. Kendinize ve sahip olduğunuz hayata değer vermelisiniz. Aksi halde unutmayın ki, mutlu geleceğinizi, bugünün mutsuz düşünceleri ve yıkıcı frekanslarıyla harap edersiniz. Bu sizin başarı grafiğinizi dibe çekecektir.

İçinde olduğunuz anın huzurunu hissetmeyi unutmayın. Yoksa yarının mutluluğunu bugünün huzursuzluğuyla yok edersiniz. Değer bilme zihniyetinden, yokluk ve ihtiyaç bilincine kayarsınız. Başarı gücünüzü de kaybedersiniz. Kuantum öğretisinde, bir parçanın hareketinin çok uzaktaki diğer bir parçayı da açıkça etkilediği, pek çok farklı deneyler sonucu tespit edilmiştir. Enerji her an her yerde içimizde ve etrafımızda hareket halindedir. Bizi hem birbirimizle, hem de evrenin enerjisiyle bağlantı halinde tutar. Evrenin enerjisiyle uyum içinde olduğumuzda, sonsuz bir minnete ve dünyanın her yerinde zaten var olan mutluluk ve berekete doğru yönelmeye başlarız.

Evrenin enerjisinin dışında kaldığımızda, bu titreşimlerin de dışına çıkarız ve başarının, sevginin, güzelliklerin gelip geçişini izlerken öylece durup bakar ve hayıflanmaya devam ederiz. Evrenin enerjisiyle uyum içerisinde olabilmek için öncelikle ona yüzde yüz ve sınırsız bir güven duymalıyız. Düşünce ve duygularınızdan ve bunların sebep olduğu sonuçlardan bizler sorumluysak, unutmamalıyız ki her zaman yaşam enerjisinin çekiminin içerisindeyiz. Düşüncelerimiz ve hareketlerimizi doğru şekilde yönetmeye başladığımızda frekansımız da yükselir ve bilinç yapımız tümüyle değişim gösterir. Zaman içerisinde hayatımız kendiliğinden şekillenmeye başlar ve süreç içinde çok daha olumlu yansımalar yayar. Bu seviyeye ulaşabileceğinize sınırsız güven duymalısın. Bu şekilde, olumlu ve güçlü bir enerjinin şifresini çözmüş oluruz.

Kuantum ile Evrenle Uyumlu Olmanın Sırları

O halde, evrenle uyumlu olabilmenizin sırlarını sizinle paylaşalım. Birincisi, kesinlikle sakin ve huzurlu bir zihin yapısı içinde olmanız gerekmektedir. Bu yapıyı dışardan gelecek olan hiçbir etkinin bozmasına izin vermemelisiniz. Çevrenizdeki hiç kimseyle zıtlaşma periyoduna girmemelisiniz. Durum ne kadar can sıkıcı olursa olsun, siz ne kadar haklı olursanız olun, yine de tartışmamalısınız.

Çünkü yaşamınızın içinde gerçekleşen her negatif durum, sizin enerji alanınızı kötü etkileyecektir.
Düşüncelerinizdeki kuru gürültüden uzaklaşmalısınız. Kalbinizi her türlü korku ve endişeden arındırmalısınız. Duygularınızın gün içindeki zıt hareketliliğini önlemeye çalışmalısınız.

Düşüncelerinizdeki ve duygularınızdaki hareketlilikler sizi başarıya giden yolda dengesiz titreşimler yayarak kötü etkileyecektir. Bilincinizi boşaltır, kalbinizi vesveseden uzaklaştırır, duygularınızı belli bir nötr seviyede tutmayı başarır ve düşünce kalabalığınızdan arınırsanız, her istediğinize kavuşmanız için saf enerji seviyesine erişmiş olursunuz.

Hedefe ulaşma sürecinizde kötü titreşim ve düşünceler hissettiğinizde yapacağınız basit bir yöntem vardır. O da, karanlık düşünceleri evrenin boşluğuna atıp, onlardan kurtulmaktır. Hepimiz Allah’ın yansımalarıysak onu örnek almaya çalışmalıyız. Onunla inkar edilemez ve yıkılamaz çok güçlü bir bağımız vardır. Yüce Yaratıcının güzellikleri evrenin her köşesine yayılmıştır. Bizler de onun güzelliklerinin bir parçasıyız. Bu kadar pozitif ve saf bir sistem içinde kendi düşmanımız, sadece kendimiziz.

Yaşadığımız evrene uyumlu olabilmek için kendimizi olduğumuz gibi kabul etmeye başlayarak, öncelikle kendimizle barış içinde olmalıyız. Bedenimizle barış içinde olduğumuzda ruhsal olarak da huzur içinde, sakin ve hoşgörülü oluruz. Aksi halde kendimizi sürekli sorgular ve sürekli mutsuz bir zihin yapısı içinde olursak, ruhsal olarak da kaçınılmaz bir şekilde mutsuz ve huzursuz oluruz.

Bu ruh halinden çıkmakta güçlük çekiyorsanız, derinlerinizde sizi her an hazır şekilde bekleyen Allah’ın yüce sevgisine sığınmalısınız. Bu sevgi ruhunuzda zaten tümüyle mevcuttur, sadece ona ulaşmanız yeterli olacaktır. Yaradanın sevgi dolu ışığının sizi tamamen sevgiyle sardığı yerdir. Bu ışığı hissedin, bu ışığın içinde nefes alın ve o ışıkla bir olun, tüm ruhunuzu doldurup taşıran bu ilahi sevginin enerjisini yaşamak için kendinize fırsat verin. Tükenmeyen bir ilham, ölümsüz bir kudretle sizi akıl ve neşeyle doldurur. Bu ışığın her zerresi huzur, her titreşimi cesaret ve sevgi getirecektir. Bu bize, kusursuz ve ölümsüz kaynağın sürekli hediyesidir.

Kendinizi Yaradanın enerjisiyle uyum içinde salınmaya bırakın ve bunun hayatınızın her alanına yapacağı mucizevi etkiyi görün. Çelişkiyi iç huzuruna, vesveseyi mutluluğa döndüren enerjinin kaynağı, size geçtiğimiz sayfalarda her fırsatta sözünü ettiğimiz uyumun merkezidir.

Oğuz Bal

Share
Published by
Oğuz Bal

Recent Posts

Üslup Çeşitleri ve Doğru Üslup Belirlemenin Önemi

Eğer iyi bir konuşmacı olmak istiyorsanız üslubunuzu geliştirme ve üslup çeşitleri konusuna kafa yormalısınız. Her…

4 yıl ago

Konuşmayı Nasıl Eğlenceli Hale Getirebilirsiniz?

Etkili konuşma yapabilmenin temel kurallarından birisi konuşmanızı eğlenceli hale getirmektir. Eğer dinleyicilerinizin verdiğiniz mesajı en…

4 yıl ago

Dinleyiciler Nasıl İkna Edilir?

Etkili bir konuşma yapabilmek için dinleyicileri ikna etme ve konuşmayı sonlandırma konularına fazlasıyla önem vermelisiniz.…

4 yıl ago

Yöneticiler için Zaman Yönetimi Teknikleri

Yöneticiler hem kendilerinin hem de kurumlarının başarısı için zaman yönetimi konusunda ustalaşmalıdır. Yöneticiler için zaman…

4 yıl ago

Etkili Bir Konuşmaya Nasıl Başlanmalı?

Bir konuşmanın etkili olabilmesi, konuşmaya nasıl başlandığına bağlıdır. Güzel başlamayan bir konuşma genelde güzel devam…

4 yıl ago

Etkili Bir Konuşmaya Nasıl Hazırlık Yapılır?

Etkili bir konuşma yapmak için mutlaka bir hazırlık planı yapmalısınız. Konuşmacıları birbirinden ayıran en temel…

4 yıl ago