Categories: BaşarıKuantum

Kuantum Düşünce Tekniği ile Başarınızı Arttırın

Bu yazımızda başarıya ulaşmak için kuantum düşünce tekniği bize ne gibi avantajlar sağlar konusuna değineceğiz. Ancak konuya girmeden önce “Başarıya nasıl ulaşılır?” sorusuna cevap arayalım.

Başarıya Nasıl Ulaşılır?

Yapılan araştırmalarda, çocukluk döneminin sizin başarı durumunuzu olumlu ya da olumsuz yönde çok ciddi şekilde etkilediği ortaya çıkmıştır. Eğer aile, çocuklarının başarısızlığını her fırsatta yüceltecek ve tetikleyecek şekilde davranıyorsa, o çocuğun gelecekte de başarılı olması beklenmemelidir. Bu çok ciddi ve yüksek oranda doğru bir tespittir. Çocukluk döneminde aldığımız üzerimizde biriken enerjiler, bizi ne yazık ki hayata hazırlamaktadır. Eğer aile çocuğa karşı sürekli olumsuz tavırları besliyorsa, bu tavırlar onun tüm hayatını olumsuz yönde etkileyecektir. Dersleri iyi olmayan bir çocuğa sürekli, “Yapamıyorsun, başarısızsın” yapısını tetikleyecek enerjiler yüklenirse, o çocuk hayatının geri kalanında da ayni enerji yapısını devam ettirecektir. Kuantum düşünce tekniği bu evrensel yasanın geçerli olduğunu yapılan çalışmalarla ispatlamıştır.

Aksi şekilde dersleri yine iyi olmayan bir çocuğa sürekli olarak ona inandığınızı, güvendiğinizi, başaracağını bildiğinizi söyler ve bu enerjiyi tetiklerseniz, o çocuğun başarıya ulaşacağını göreceksiniz. Siz inanırsanız o da inanır çünkü o sizi örnek almakta, sizinle şekillenmekte ve tümüyle sizi yansıtmaktadır. Durum ne kadar kötü ve ne kadar umutsuz gibi görünse bile, çocuğunuza ona güvendiğinizi ve başaracağına inandığınızı yansıtmalısınız.

Kuantum Tekniği Başarıyı Nasıl Etkiler?

Bu şekilde sistemli bir kuantum tekniği ve çalışmasıyla çocuğunuza yansıttığınız enerjiyi sürekli olumlu ve kontrollü seviyede tuttuğunuzda, onun gerçekten başarmaya başladığını göreceksiniz. Öncelikle ona sizin inanmanız gerekmektedir ve bu inanç, bu pozitif kuantum etkisi onun tüm gelecek hayatına da yansıyacaktır. Onun ne kadar zeki, ne kadar başarılı ve çalışkan olduğuna öncelikle sizin inanmanız ve bu kuantum enerjisini çocuğa yansıtmanız gerekmektedir.

Ona, her zaman en iyisini, en yüce sevgiyi hak ettiğini ve çok başarılı olacağını çocukluğunda yüklediğinizde, o hayata boyunca bu seviyede yaşayacaktır. Dışarıdan alacağı her türlü kötü etkiye karşı güçlü duracak ve en az seviyede zarar görecektir.

Çocukluk Dönemi ve Başarı Üzerinde Etkisi

Hayatta başarılı olma sürecinizde çocukluğunuz en önemli ve temel başlangıç noktasıdır, Ne kadar çok sevgi aldıysanız ve size ne kadar çok güven yüklendiyse, hayatınızın geri kalanında da o kadar çok sevgiyi ve güveni yansıtırsınız. Hep iyi ve güzeli almış olduğunuzdan dolayı her zaman iyiyi ve güzeli hak ettiğinizi düşünürsünüz ve bu enerji yapısını tetiklediğiniz için hayatınız hep o seviyede olur.

Kuantum Tekniği le Başarıya Ulaşın

Çocukluk süreçlerinde ailelerinden sevgi ve saygı enerji yapısını görmüş olan bireyler, hayatları boyunca bu yapıyı yansıtırlar. Peki, bir de bunun olumsuz yapısıyla tetiklenmiş hayat şartlarında yetişmiş çocukların durumuna göz atalım.

Başarılı Olmak için Önce Hak Ettiğinize İnanın

Kuantum öğretisinde sevgi, hep öncelikli tetikleyen ve enerjiyi şekillendiren yansıtıcı olmuştur. O halde, çocukluk döneminde ailesinden sevgi görmeyen bir birey, yaşamının geri kalanında da sürekli bu enerji yapısını yansıtmaya devam edecektir. Sevgisizlik; başarısızlığı, mutsuzluğu, hastalıkları ve kötülükleri de beraberinde getirir. Ergenlik döneminde uygulanacak kuantum düşünce etkisi bile, o çocuğun ruhundaki sevgisizlik izlerini silmeye yetmeyecektir.

Negatif etkiler çocukluk dönemine çok daha güçlü yansımalar yaparlar. Bu nedenle o sürecin ne kadar önemli olduğu unutulmamalıdır. Başarıya ulaşmakta, öncelikli olarak o başarıyı hak ettiğinize inanmanız çok önemlidir. Kuantum enerjisini, hak ettiğinize inanarak şekillendirmeye başlamalısınız. Ne koşul ve şekilde olursa olsun, siz bu başarıyı hak ediyorsunuz.

“Hak ediyorsunuz çünkü bu zaten sizin içinizde var” işte bu iki cümleyle enerji yapınızı tümüyle olumlu bir yöne çevirerek başarıyı kendinize çekebilmeniz mümkündür. Küçük bir deney yaparak çalışmaya başlayabilirsiniz.

Başarıyı hak ettiğinize inanmaya bu satırları okuduktan sonra başlamanızı rica ediyorum. Sadece inanmaya başlayarak bile yaşam kuantumunuzun nasıl olumlu yönde şekillenmeye başladığını, enerji alanınızın renginin değişmeye başladığını hissedeceksiniz.

Ne zamanki başarının yaşamınıza gireceğine inanırsanız, o zaman negatif enerjilerle şekillendirdiğiniz ve kuantum alanınızı saran duvarların yıkılmaya başladığını fark edersiniz.

Her zaman en iyisini hak ettiğinize inanmalısınız. Hepimiz Tanrının çocukları olarak, bereketli ve pozitif bir evrene gönderildik. Her birimiz saygıyı, sevgiyi, mutlu ve başarılı olmayı hak ediyoruz.

Oğuz Bal

Share
Published by
Oğuz Bal

Recent Posts

Üslup Çeşitleri ve Doğru Üslup Belirlemenin Önemi

Eğer iyi bir konuşmacı olmak istiyorsanız üslubunuzu geliştirme ve üslup çeşitleri konusuna kafa yormalısınız. Her…

4 yıl ago

Konuşmayı Nasıl Eğlenceli Hale Getirebilirsiniz?

Etkili konuşma yapabilmenin temel kurallarından birisi konuşmanızı eğlenceli hale getirmektir. Eğer dinleyicilerinizin verdiğiniz mesajı en…

4 yıl ago

Dinleyiciler Nasıl İkna Edilir?

Etkili bir konuşma yapabilmek için dinleyicileri ikna etme ve konuşmayı sonlandırma konularına fazlasıyla önem vermelisiniz.…

4 yıl ago

Yöneticiler için Zaman Yönetimi Teknikleri

Yöneticiler hem kendilerinin hem de kurumlarının başarısı için zaman yönetimi konusunda ustalaşmalıdır. Yöneticiler için zaman…

4 yıl ago

Etkili Bir Konuşmaya Nasıl Başlanmalı?

Bir konuşmanın etkili olabilmesi, konuşmaya nasıl başlandığına bağlıdır. Güzel başlamayan bir konuşma genelde güzel devam…

4 yıl ago

Etkili Bir Konuşmaya Nasıl Hazırlık Yapılır?

Etkili bir konuşma yapmak için mutlaka bir hazırlık planı yapmalısınız. Konuşmacıları birbirinden ayıran en temel…

4 yıl ago