Categories: Kişisel Gelişim

Secret Teknikleri

Secret yapmak, ya da çekim yasasını uygulamak diye adlandırılan şey; kaderimizi çizmek ve isteklerimizi gerçekleştirmek adına yapılan bir uygulamadır. Her düşüncenin kendine has bir frekansı olduğu ve bu düşünce çok sık tekrarlanırsa çevrede bu frerakansta bir alan oluşturulduğu fikri benimsenir.

İsteği yaratan düşüncenin frekansı ile uyuşan frekansın birbirini çekeceği öne sürülerek, isteklerin kişiye doğru çekileceği savunulur.

Secret Teknikleri ; Secret olayına pozitif ya da negatif yaklaşan büyük kitleler hala birbirlerinin görüşlerini çürütmek için uğraşma halindeler.

Bir süre sonra kişi kendini daha kötü, hedeflerinden daha uzakta ve motivasyonu daha fazla düşmüş ve bununla beraber zihinsel gürültüsü artmış olarak hissedebilir.

Secret Teknikleri ; Zira olumsuz duygu yada fikir geldiğinde, siz bunu görmezden gelip, odağınızı olumluya doğru yönlendirirseniz. Aslında altta gerçekleşen şey, bu olumsuzun tamamlanması için bilinçaltının onu saklamaya ve daha sonra onu çözmeniz için tekrar size sunmasına sebep olacaktır. Siz onu her çözmedikçe, bilinçaltı onu çözmeniz için size daha yoğun bir şekilde bu olumsuzlukları sunacaktır.

Secret Teknikleri ; Bilinçaltı temizlenmeden yapılan her türlü tezahür yada başka çalışmalar. Kirli duvarın üstüne yeni boya sürmeye çalışmak gibidir, ilk başlarda yeni boyanın etkisiyle, motivasyonunuz ve oluşan olaylar değişiyormuş gibi gözükse de, bir süre sonra alttaki kirli boya üstteki yeni boyayı da bozacaktır. Makyaj akacak, maskeler düşecektir.

Secret-Çekim yasasının öğretilerinde belirli bir noktaya odaklanmanız gerekiyor. Ancak, bu öğretilerin de her alanda, özellikle astroloji biliminde olduğu gibi- günümüzde çoğu kişi tarafından kısa yoldan mutluluğu sağlayacak ‘bir büyü-sihir’ haline getirilmek istenmesi ile yanlış yorumlandığı ortaya çıkıyor.

Secretin bir başka yanı da şu: Mesela, günlük yaşamınızda yaydığınız enerji iyi ise, bulunduğunuz bu pozisyondan ötürü size olumlu koşullarla geri dönerken, kötü bir durumdaysanız, bu haliniz devam ettiği sürece soluduğunuz hava, günlük yaşamınız çok kötü biçimde size geri geliyor. Her şey size batıyor. İşin içinden bir türlü çıkamıyorsunuz. Bu nedenle, kötü hissetseniz bile, kendinizi ‘iyiyim’ diye şartlandırmanız ve buna inanmanız gerekiyor. Sonuçta bu düşünce, olumsuz havanın iyiye dönüşmesine yol açıyor. Yani bir bakıma hayat şartlarınızı her gün yaptığınız seçimlerle isteyerek ya da istemeyerek kendiniz oluşturuyorsunuz desem doğru ve yerinde olur.

sayginnlp

Share
Published by
sayginnlp

Recent Posts

Üslup Çeşitleri ve Doğru Üslup Belirlemenin Önemi

Eğer iyi bir konuşmacı olmak istiyorsanız üslubunuzu geliştirme ve üslup çeşitleri konusuna kafa yormalısınız. Her…

4 yıl ago

Konuşmayı Nasıl Eğlenceli Hale Getirebilirsiniz?

Etkili konuşma yapabilmenin temel kurallarından birisi konuşmanızı eğlenceli hale getirmektir. Eğer dinleyicilerinizin verdiğiniz mesajı en…

4 yıl ago

Dinleyiciler Nasıl İkna Edilir?

Etkili bir konuşma yapabilmek için dinleyicileri ikna etme ve konuşmayı sonlandırma konularına fazlasıyla önem vermelisiniz.…

4 yıl ago

Yöneticiler için Zaman Yönetimi Teknikleri

Yöneticiler hem kendilerinin hem de kurumlarının başarısı için zaman yönetimi konusunda ustalaşmalıdır. Yöneticiler için zaman…

4 yıl ago

Etkili Bir Konuşmaya Nasıl Başlanmalı?

Bir konuşmanın etkili olabilmesi, konuşmaya nasıl başlandığına bağlıdır. Güzel başlamayan bir konuşma genelde güzel devam…

4 yıl ago

Etkili Bir Konuşmaya Nasıl Hazırlık Yapılır?

Etkili bir konuşma yapmak için mutlaka bir hazırlık planı yapmalısınız. Konuşmacıları birbirinden ayıran en temel…

4 yıl ago