Categories: Reiki

Uzaktan Enerji Gönderme

Hastayı veya hastanın adını hayalinizde avuç içinizdeymiş gibi canlandırın, sonra avuç içlerinizi kucağınızda bir araya getirin.

Düşüncelerinizi temizleyin ve enerji akışını başlatmak için Reiki‘yi düşünün. Sadece enerji akışına izin verin, enerji akışının devamına konsantre olmanıza gerek yoktur. O kendi ayarıyla akacaktır, sadece rahatlayın ve enerjinin keyfini sürün

3-5 dakika geçtikten sonra, enerjinin durduğunu fark edecek, kendinizi biraz yorgun hissedeceksiniz. Bu, iyileşmenin tamamlandığı anlamına gelir. Fakat, iyileştirme enerjisi hastada çalışmaya devam edecektir.

Usui Reiki ile Kundalini Reiki’nin farkı budur. Usui Reiki’de ellerinizi çektiğiniz zaman enerjinin akışı durur, halbuki Kundalini Reiki’de sizin göreviniz 3 veya 5 dakika enerjiyi hasta kişiye yönlendirmektir.

Daha sonra siz devreden çıkarsınız, enerji hasta kişinin ihtiyacı olduğu sürece ona akar. Usui Reiki‘de enerjinin elimizi çektiğimizde kesildiğini şuradan biliyoruz: Takata Sensei hasta iken, Hayashi Sensei onu dört ay boyunca, sabah akşam 2 saat olmak üzere 2 uygulamacıya enerji verdirerek tedavi etmiştir.  Bu demektir ki Usui Reiki’nin çalışması yukarıda, anlatıldığı gibi daha değişiktir ve çok kolaydır. Buna sebep bu enerji sisteminin çok yeni ve zamanın şartlarına daha uygun olmasıdır.

Kendi kendini iyileştirme metodu da bu şekildedir. Kendi kendine Kundalini Reiki ile şifa vermeyi her gün uygulamak iyi bir fikirdir.

Uzaktan Enerji Göndermek Mümkün mü?

Uzaktan enerji gönderme çok tartışma konusu olan bir durum. Ancak günümüzde mesela cep telefonları ya da wireless (kablosuz ağ) gibi teknolojiler aslında uzaktan enerji yöntemi ile çalışmaktadır. Aslında maddeler arasındaki enerjisel iletişim zamanında Albert Einstein ve çalışma arkadaşları tarafından da araştırılmış ve doğrudan olmasa da dolaylı bir uzaktan enerji etkileşimi olduğu ispatlanmıştır.

Hal böyle iken birine uzaktan şifa göndermek neden mümkün olmasın? Kuantum düşünce tekniği düşüncelerimiz ile olumlu enerjileri hayatımıza çektiğimizi göstermektedir. Düşünerek hayatımıza olumlu enerjileri çekebiliyorsak bir insana neden uzaktan enerji göndermek mümkün olmasın ki?

Beyin üzerine yapılan araştırmalar da aslında fiziksel bir etkileşim olmaksızın uzaktan ve enerjisel etkileşimin mümkün olduğunu kanıtlamaktadır. Meraklıları ayna nöronlar üzerine yapılan araştırmalara göz atabilirler. Sonuç olarak Reiki ve biyoenerji gibi enerji çalışmalarında fiziksel temasla şifa vermek mümkün olduğu gibi uzaktan şifa vermek de mümkündür.

sayginnlp

Share
Published by
sayginnlp

Recent Posts

Üslup Çeşitleri ve Doğru Üslup Belirlemenin Önemi

Eğer iyi bir konuşmacı olmak istiyorsanız üslubunuzu geliştirme ve üslup çeşitleri konusuna kafa yormalısınız. Her…

4 yıl ago

Konuşmayı Nasıl Eğlenceli Hale Getirebilirsiniz?

Etkili konuşma yapabilmenin temel kurallarından birisi konuşmanızı eğlenceli hale getirmektir. Eğer dinleyicilerinizin verdiğiniz mesajı en…

4 yıl ago

Dinleyiciler Nasıl İkna Edilir?

Etkili bir konuşma yapabilmek için dinleyicileri ikna etme ve konuşmayı sonlandırma konularına fazlasıyla önem vermelisiniz.…

4 yıl ago

Yöneticiler için Zaman Yönetimi Teknikleri

Yöneticiler hem kendilerinin hem de kurumlarının başarısı için zaman yönetimi konusunda ustalaşmalıdır. Yöneticiler için zaman…

4 yıl ago

Etkili Bir Konuşmaya Nasıl Başlanmalı?

Bir konuşmanın etkili olabilmesi, konuşmaya nasıl başlandığına bağlıdır. Güzel başlamayan bir konuşma genelde güzel devam…

4 yıl ago

Etkili Bir Konuşmaya Nasıl Hazırlık Yapılır?

Etkili bir konuşma yapmak için mutlaka bir hazırlık planı yapmalısınız. Konuşmacıları birbirinden ayıran en temel…

4 yıl ago