Categories: Access Bars

Access Bars Seansı Uygulaması

Access Bars Seansı başınızın üzerinde 32 enerji noktasıyla çalışılan bir süreçtir. Bu noktalar (Barlar) tüm düşüncelerin (zihninizde ve bedeninizde stres kaynaklı enerji blokajlarını) elektromanyetik bileşenini saklar. Access Bars Seansı süresince üzerinde çalışılan bu elektromanyetik blokajlar yaratıcılık, farkındalık, fiziksel sağlık, cinsellik, neşe, üzüntü, para, kontrol ve daha birçok şey gibi hayatınızın tüm alanlarıyla ilgilidir. Bir Bar oturumu aldığınız zaman, bu alanlardaki yükün stres ve endişe ile birlikte dağılmasını sağlar, size daha üretken olma ve hayatınızda farklı bir şey gösterme seçeneği sunar.

Access Bars Seansı Nasıl Uygulanır?

Bars Seanslarının Amacı

Her birimiz saf bir bilinçle dünyaya geliriz. Fakat aile, öğretmenler, televizyon, toplum ve hayat tarafından kirletilir ve travmalara maruz kalırız. Kendimizin zannettiğimiz çoğu fikir ve düşünce aslında hayat tarafından bize empoze edilmiş negatif yazılımlardır. Bu yazılımlar hem duygu, düşünce, davranış sistematiği doğrultusunda davranışlarımızı ve dolayısıyla hayattan aldığımız sonuçları (aşk, sağlık, başarı, şans) olumsuz etkiler hem de çekim yasası doğrultusunda kalitesiz kişi ve olayların hayatımıza girmesine sebep olur. Access Bars seansları amacı toplumsal negatif kodlamalar ve travmalardan, sınırlanmış, daralmış, kısır döngülerle dolmuş hayatınızın yerine neşe ve kolaylıkla yaşayabileceğimiz güzel şans, bolluk bereket, mutluluk ve sağlıklı bir hayat ile bizleri tanıştırmaktır. Hayatınızda iyi gitmeyen şeyleri iyiye dönüştürmek ve hayat kalitenizi maddi manevi artırma amacı taşır. Access Bars bugüne kadar tüm dünyada yüz binlerce insana sağlık, para, uyku, ilişkiler, cinsel hayat, kaygı, depresyon gibi birçok alanda hayat kalitelerini artırmak doğrultusunda yardım etti ve etmektedir.

Bars Seanslarının Süresi

Bir Access Bars seansı süre olarak 60 ila 90 dk. arasında sürmektedir. Bir seansın dönüşüm etkisi 21 gün boyunca devam etmektedir. Ayda 1 veya 2 Bars seansı uygulatmak kendinize verebileceğiniz en kuvvetli ve en güzel hediyelerden birisi olabilir. Access Bars seansları mutlaka yakından ve fiziksel olarak kafadaki barlara dokunularak yapılmalıdır.

Access Bars Seansı Uygulaması

Bir Bars Oturumu Nasıl Olacak?

  • Öncelikle, Barlarınızı çalıştırmak inanılmaz derecede rahatlatıcı ve adeta besleyicidir.
  • Bir Access Bars Seansı esnasında herhangi bir şey yapmak veya düşünmek zorunda değilsin, sadece uzan ve keyfini çıkar.
  • Tüm işlem boyunca yüzüstü bir şekilde uzanmış ve tamamen giyinik olacaksınız
  • Süreci başlatmak için, uygulayıcı vücudunuzdan enerji çekmeye başlayacaktır
  • O andan itibaren, tüm oturum başınıza odaklanacak ve uygulayıcı çeşitli noktalara hafifçe dokunarak Access Bars Seansı sürecini yürütecektir.
  • Tüm oturum genellikle 60 – 90 dakika sürecek
  • Oturum sırasında istediğinizi yapmakta özgürsünüz; uygulayıcı ile konuşabilir veya kendi iç dünyanızda yolculuğa çıkabilirsiniz.

Siz de Uluslararası Sertifikalı Access Bars Uygulayıcısı olmak isterseniz https://www.sayginnlp.com/access-bars-egitimi/ linkini tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Oğuz Bal

Share
Published by
Oğuz Bal

Recent Posts

Üslup Çeşitleri ve Doğru Üslup Belirlemenin Önemi

Eğer iyi bir konuşmacı olmak istiyorsanız üslubunuzu geliştirme ve üslup çeşitleri konusuna kafa yormalısınız. Her…

4 yıl ago

Konuşmayı Nasıl Eğlenceli Hale Getirebilirsiniz?

Etkili konuşma yapabilmenin temel kurallarından birisi konuşmanızı eğlenceli hale getirmektir. Eğer dinleyicilerinizin verdiğiniz mesajı en…

4 yıl ago

Dinleyiciler Nasıl İkna Edilir?

Etkili bir konuşma yapabilmek için dinleyicileri ikna etme ve konuşmayı sonlandırma konularına fazlasıyla önem vermelisiniz.…

4 yıl ago

Yöneticiler için Zaman Yönetimi Teknikleri

Yöneticiler hem kendilerinin hem de kurumlarının başarısı için zaman yönetimi konusunda ustalaşmalıdır. Yöneticiler için zaman…

4 yıl ago

Etkili Bir Konuşmaya Nasıl Başlanmalı?

Bir konuşmanın etkili olabilmesi, konuşmaya nasıl başlandığına bağlıdır. Güzel başlamayan bir konuşma genelde güzel devam…

4 yıl ago

Etkili Bir Konuşmaya Nasıl Hazırlık Yapılır?

Etkili bir konuşma yapmak için mutlaka bir hazırlık planı yapmalısınız. Konuşmacıları birbirinden ayıran en temel…

4 yıl ago